dimarts, 24 de novembre del 2015

Trobades

Sovint les escoles de Música fan trobades en les que els alumnes es troben amb alumnes d'altres escoles i fan activitats conjuntes. Aquestes activitats solen ser tocar amb orquestra, banda o big-band i són molt interessants per tal de conèixer altres músics, crear vincles i amistats i sobretot per formar part d'un col·lectiu i fer música plegats.

Aquest passat dissabte van venir a Igualada un grup de violins de Montornès del Vallès, un grupet d'ex-alumnes molt importants per mi. Feia més de dos mesos que no ens veiem, però des de feia dies vam decidir fer varies trobades per no perdre el contacte i seguir aprenent plegats. Aquesta trobada no es tractava d'un intercanvi entre alumnes d'altres centres, com he descrit anteriorment, sinó que era més que això, era una trobada per passar una bona estona junts, recordar bells temps i a sobre fer música!

Al grup tenim una mama ballarina, la Sussana,  així que vam aprofitar l'avinentesa perquè ens fés una classe d'expressió corporal. Els nens van expressar moltes coses amb el seu cos, van improvitzar, van estirar, van ballar i van quedar ben relaxats per poder seguir amb la classe col·lectiva de violí. La classe va anar molt bé, a part de fer jocs per aprendre una mica el llenguatge musical d'una forma lúdica, ens vam aprendre un canon per després poder fer concert.


En resum, la trobada va ser tot un èxit!! Ara a esperar amb il·lusió a que arribi la segona edició.

2 comentaris:

  1. Els nens van gaudir molt, ho van passar genial i ja pregunten quan tornarem a compartir un altre dia tots junts, aprenent i tocant el violí. He de dir que per als pares és un plaer veure com els nostres fills gaudeixen d'aquests petits moments que ens regala la vida.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Merche! Ho tornarem a repetir!

    ResponElimina