dilluns, 6 de juny del 2016

VIO-Trobada

De la Violinada passem a la Vio-trobada...una activitat que ens vam inventar a 4 cordes i que vam pensar que seria molt beneficiosa i engrescadora pels nostres alumnes. 
Durant el curs fem classes individuals i col·lectives i a final de curs fem un gran concert a la Sala "Les Golfes" del Teatre de l'Aurora d'Igualada, una sala molt maca on els nens poden mostrar tot el què han treballat i han après durant el curs. La sala impressiona una mica (escenari, focus, etc.), sobretot pels petitons que no han tocat mai en públic, així que per poder fer un concert previ i passar una bona estona junts, ens vam inventar la Vio-trobada. Vam pensar que fer una trobada a l'aire lliure i compartir la naturalesa amb la música i el joc, seria una molt bona idea per agafar confiança amb els companys i amb el propi instrument. Com que nosaltres ja ens coneixem, per aquesta ocasió vam convidar als ex-alumnes de Montornès del Vallès, que van venir encantats!

Junts vam passar un dia ple d'activitats (classe, concert, gimcana musical, etc) i ens ho vam passar d'allò més bé! No sabem si hi haurà segona edició, però de moment ens quedem amb el bon record de la primera!






Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada